Networked knowledge
moves mountains
Rådgivning

Når du skal guides sikkert gennem webprojektet

Når du skal guides sikkert gennem webprojektet

Har du problemer med

  • organisatorisk forankring, prioritering af webprojekter og målbare successkriterier for web, eller
  • med at navigere i markedet for webløsninger,  kravspecifikation og leverandørstyring?

 

Så skulle du tale med os. Vi er specialister i at guide webprofessionelle som dig gennem valg af CMSog udarbejdelse af webstrategi.

Når vi rådgiver dig, trækker vi på vores store netværk og viden fra erfa-grupperne og vi bruger en afprøvet proces. Du kan være sikker på, at vi vil gå i tæt dialog med dig under hele forløbet for at tilpasse processen mest muligt: Vi tror på hjælp til selvhjælp, og det er dig, der skal køre projektet videre bagefter.

Gennemprøvet proces

Valg af CMS og implementeringspartner

Valg af CMS og implementeringspartner

Du kan få hjælp på to tidspunkter:

  • I overvejer om I skal skifte system inden for det næste år eller to. Er det kritisk at skifte nu, eller er jeres nuværende platform er stærk nok til at leve videre? Hvilke type systemer skal I se på? Hvad er økonomien i de to scenarier?
  • I står overfor at skulle vælge ny platform til websitet eller intranettet. I skal have skrevet kravspecifikation, sendt materiale til leverandører og vurdere de tilbud der kommer ind.

 

Læs hvordan, du sparer både tid og penge ved at følge vores proces for valg af CMS.

Få styr på prioriteringerne

Webstrategi

Webstrategi

Du kan få sparring på 2 forskellige tidspunkter:

  • I står overfor at skulle udarbejde en ny webstrategi. I skal have interessenter inddraget, afklaret målgrupper, formuleret mål og successkriterier. Måske skal I også lave en business case eller arbejde med webgovernance.
  • I har allerede en webstrategi, men vil gerne have et eksternt review. Er webstrategien skarpt nok formuleret? Hvad skal vi gøre for at implementere den?

 

Læs hvordan, vi kan hjælpe dig med at få en webstrategi, der er forankret og som kan føres ud i livet.